Archive for 2014

Show Tv’ye Deneyimli İsim

ömür

Deneyimli magazinci Ömür Sabuncuoğlu Show Tv Magazin Müdürü oldu. Daha önce de Show Tv’de magazin programlarında editörlük yapan Sabuncuoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.

Erhan Çelik Show Tv’den Ayrıldı

erhan-celik

Show Tv Haber Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik görevinden istifa etti. İstifa haberini twitter üzerinden duyuran Çelik, Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevinin devam ettiğini belirtti.

Derya Sazak Yurt Gazetesi’nde

deryasazak

Deneyimli gazeteci Derya Sazak Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Daha önce Milliyet Gazetesi’nde aynı görevi yürüten Sazak’a yeni adresinde başarılar dileriz.

Sky Türk 360′da Ayrılık

2AC_sky-turk-360-tv-logo

Bir süre önce haber programları koordinatörlüğü görevine getirilen Temel Okaygün’ün görevine son verildi. Okaygün daha önce Cnn Türk’te görev alıyordu.

Akşam Gazetesi’ne Yeni İsim

etyen

Akşam Gazetesi ünlü köşe yazarı Etyen Mahçupyan’ı kadrosuna kattı. Bir süre önce Zaman gazetesinden ayrılan Mahçupyan bundan böyle okurlarına Akşam gazetesinden ulaşacak.

Sabah Gazetesi’nde Atama

sabah_gazetesi_logosu

Sabah Gazetesi’ nde yazı işleri müdürlüğü pozisyonunda yeni bir atama gerçekleşti. Geçtiğimiz günler de yazı işleri müdürü Barış Denli’nin görevine son verilmesinin ardından bu pozisyona gazetenin deneyimli muhabirlerinden Fikret Eser atandı.

TVEM’de Atama

serhan

Geçtiğimiz günlerde haber müdürü Gülay Özdem ile yollarını ayıran TVEM’de bu göreve getirilen yeni isim belli oldu. Buna göre; haftasonu haberlerini sunan Serhan Başbahçıvan kanalın yeni haber koordinatörü oldu.

Sabah Gazetesi’nde Yeni Köşe Yazarı

burhanettin-duran

Sabah Gazetesi köşe yazarı kadrosuna önemli bir isim kattı. Ünlü siyaset bilimi profesörü Burhanettin Duran Sabah gazetesiyle anlaştı ve bugün ilk yazısıyla okurla buluştu.  Siyaset biliminde çeşitli eserleri olan Duran, İstanbul Şehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi.

Kanal 24′e Yeni Haber Müdürü

kanal-24

Bir süre önce haber müdürü Ömer Özkök’ün Yayın Koordinatörlüğü’ne atanmasının ardından yeni haber müdürü Mehmet Yeşilkaya oldu. Yeşilkaya daha önce Habertürk Tv’de görev alıyordu.

Kanal A’da Atama

celal-kazdagli

Kanal A televizyonunun İstanbul temsilciliğine Celal Kazdağlı getirildi. Daha önce Zaman gazetesinde görev alan deneyimli gazeteci bir süredir Kanal A televizyonunda ”Yarının Manşeti” ve ”Türkiye’nin Seçimi” programlarını hazırlayıp sunuyordu.

Adres

Eski Büyükdere Cad. No:61 Kat:4
4. Levent/İstanbul
Tel: +90 (212) 325 22 33
Fax: +90 (212) 324 55 50

Diğer sitelerimiz